Curls all over

Velvet Valley: 

 

Deze mood komt ook in de haarcoupes terug in de vorm van een soort cool, shaggy gevoel. Het haar wordt op de kruin weer wat korter geknipt en er mag ook wel weer wat lengteverschil in zitten. En verder is de seventies fringe, de pony, weer terug. Je krijgt dan een heel mooi geheel waarbij de kruin dus echt kort is en het haar vrij rond en een beetje gelaagd om het gezicht heen loopt. En dat kun je dus met een pony combineren. Met zo'n coupe oogt je haar nog steeds vrij lang maar an sich zijn de lengtes in je haar dus best kort.'

 

'Dit soort haarcoupes zijn echt weer in. Zelfs topmodellen laten opeens zo'n seventies pony in hun haar knippen. Dan is het echt THE BIG THING. Ik vind deze haar look heel sexy. Hij zou altijd in de mode moeten blijven!

DE HAIR STYLING: MESSY MET EEN OUT OF BED VIBE

 


Madelieve mijn model had flink wat slag in haar haar, door de technieken in de coupe, en de "Apres Beach Spray van Oribe" er in te sprayen op nat en droog haar, krijg je die heerlijke messy beweging met een knipoog naar de seventies:)!

Ik denk zelfs dat we weer naar de permanente Curls gaan, hell Ya! 

Kijk ook eens op https://youtu.be/Pv8lR3qonPw , dan zie je hoe je "Apres Beach Spray van Oribe" kunt gebruiken voor dat Velvet effect!