SS 2018 Inspiratie

Woww, wat zijn ze weer mooi alle inspiratiebeelden voor Spring Summer 2018!

Soon more...

 

Mooi om te weten, dat de ‘Haarkleur trends en ook kapsel trends zich niet zo snel ontwikkelen. Er zitten in korte tijd geen grote bewegingen in. Het gaat meer om nuance verschillen. Zo zie je dat we langzaam maar zeker naar wat zachtere haar coupes en meer texturen toegaan!

 

 

Bob kapsels zijn nog steeds hot

‘Op dit moment zien we nog steeds veel bob kapsels, in alle vormen en maten. Bella Hadid en Selena Gomez zijn daar goede voorbeelden van. De bobs van nu hoeven niet perse grafisch of strak te zijn. Een bob kapsel is gewoon hot, in welke vorm dan ook. Hoe je ‘m laat knippen, hangt af van wat het beste bij jou past.‘ Dus Pien je bent nog steeds "hot"..

 

De pixie cut wordt zachter, my favourite:)

Dat geldt ook voor de pixie cut. Die is ook weer terug. Kijk naar Katy Perry of Cara Delevingne. Die hebben het pixie kapsel echt omarmd. Ik vind de pixie heel sexy, zeker als deze goed kort is, maar je moet ‘m echt met lef dragen, je moet het durven.  Echt waar, ook kort haar kan sexy zijn. De tondeuse kopjes van vorig jaar zijn wel een beetje over. Die zijn uitgegroeid tot onze nieuwe pixies. Het wordt allemaal wat zachter.

 

Nieuwe generatie topmodellen zijn ook om, kijk maar eens naar:

Sarah Fraser en Amadine Renard...ook Fashionblogster Anne Catherine Frey heeft super leuk haar!

 

Veel texturen, ook voor langer haar

Dat alles zachter wordt, zie je ook in de texturen, ook voor langer haar.

 

 

 Facebookmeer op Facebook