Breaking News

Breaking news

“Let me inspire you!”

 

In december 1988 richtte ik, Ingrid Broeren, Switch Kappers op. Ik houd ontzettend van Switch en alles wat daarbij komt kijken. Het is mijn kindje. Ik zorg ervoor, investeer erin, ben er altijd mee bezig.

 

Het is voor mij erg belangrijk om mensen om me heen in hun kracht te zetten zodat ze dingen kunnen doen waar zij goed in zijn. Het Switch team staat stevig. Het bestaat uit allemaal verschillende vakmensen die zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Daar ben ik trots op!

 

Bijna 30 jaar heb ik Switch liefde gegeven, gekoesterd, opgevoed en op eigen benen leren staan. En met succes, mijn kindje is volwassen geworden. Het is tijd om los te laten! Tijd voor verandering!

 

Ik zou niet kunnen loslaten zonder opvolger, waar ik een goed gevoel bij heb om mijn zaak Switch Kappers aan over te dragen, per 1 april.

 

Die opvolger heb ik gevonden in Dennis Leeuwenhaag. Een ruimdenkende en professionele Topstylist met internationale ervaring. Met zijn huidige zaak LUKX in Amsterdam richt hij zich op klanten die kiezen voor deskundigheid en een persoonlijk advies.

 

Loslaten geeft mij meer bewegingsvrijheid en de ruimte om vaker bij mijn familie en vrienden maar vooral bij mezelf te zijn! Het geeft me de mogelijkheid om nieuwe paden in te slaan, andere kwaliteiten in mezelf te ontdekken en nieuwe energie op te doen.

 

Graag wil ik jou bedanken voor het vertrouwen in mij als mens, het mooi maken van je haar en make-up, maar bovenal bedankt voor het ‘echte’ contact. Want wat een voorrecht om zo te hebben mogen werken!

 

Enjoy Life!

 

Liefs Ingrid Broeren